Cambuur RSS

CAMBUUR LEEUWARDEN!

‘Al-Hilal wil uitpakken voor speler van PSV’

Al-Hilal wil een poging gaan wagen om deze zomer Johan Bakayoko over te nemen van PSV. Hier maakt de sportjournalist Gianluigi Longari vandaag melding van.

Hij schrijft zelf dat er ook interesse vanuit de Premier League is. Eerder zijn onder meer Arsenal en het Liverpool van Arne Slot in verband gebracht met de vleugelspeler. Ook Juventus, Bayern München en Borussia Dortmund zijn genoemd als mogelijke bestemmingen.

Rik Elfrink laat via X weten dat hij niet verwacht dat Bakayoko de verrassende transfer gaat maken. “Johan Bakayoko gaat niet naar Al-Hilal, een club die elders wordt gekoppeld aan hem, maar keert – bijzondere omstandigheden uitgezonderd – op 15 juli terug bij het trainingskamp van PSV in Duitsland”, zo schrijft de PSV-watcher.

Het bericht ‘Al-Hilal wil uitpakken voor speler van PSV’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *