Cambuur RSS

CAMBUUR LEEUWARDEN!

‘Ajax kan Sivert Mannsverk van de hand doen’

Sivert Mannsverk kan deze zomer overstappen naar het Duitse Borussia Mönchengladbach. Hier maakt het Duitse medium BILD vandaag melding van.

Verder weet het Duitse medium te melden dat Gladbach Mannsverk al langere tijd op de radar heeft staan. Ze zijn dusdanig gecharmeerd geraakt, dat ze de 22-jarige middenvelder graag aan hun selectie willen toevoegen.

Mannsverk werd vorige zomer door Ajax voor zes miljoen euro overgenomen van het Noorse Molde FK. Hij raakte in de tweede competitiewedstrijd van het seizoen tegen FC Twente (3-1 nederlaag) geblesseerd en er volgde een lange revalidatieperiode. In maart keerde hij weer terug in de hoofdmacht van de Amsterdammers.

Mannsverk staat nog onder contract tot de zomer van 2028 in Amsterdam. In de eerste oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle (0-1 verlies) begon de Noor op de bank bij Ajax, want nieuwbakken trainer Francesco Farioli koos voor een middenveld met Jordan Henderson, Branco van den Boomen en Kenneth Taylor.

Het bericht ‘Ajax kan Sivert Mannsverk van de hand doen’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *