Cambuur RSS

CAMBUUR LEEUWARDEN!

Voormalig toptalent wil zich laten zien bij Ajax

Naci Ünüvar wil deze zomer voor zijn kans gaan bij Ajax. Hij is erg positief over de nieuwe trainer Francesco Farioli.

“Hij is fanatiek, man”, begon Ünüvar in gesprek met Matchday over Farioli. “Hij zit er kort op, hij leeft echt mee, hij is echt slim. In zijn bespreking merk je ook echt dat hij verstand heeft van voetbal.”

Ünüvar is gebrand zich te laten zien in de voorbereiding, om een kans in Ajax 1 af te dwingen. “Ik hoop het wel. De trainer is natuurlijk ook nieuw, dus ik denk dat iedereen wel een kans gaat krijgen, maar je moet het uiteindelijk wel gewoon zelf laten zien. Het wordt je niet gegeven.”

Het jeugdproduct van de Amsterdammers werd een grote toekomst voorspeld, maar doorbreken in de hoofdmacht van Ajax lukte hem vooralsnog niet. De voorbije seizoen werd hij aan FC Twente en Trabzonspor verhuurd, ook daar kon hij geen vaste basisplaatsen afdwingen.

Het bericht Voormalig toptalent wil zich laten zien bij Ajax verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *