Cambuur RSS

CAMBUUR LEEUWARDEN!

‘Francesco Farioli laat er geen gras over groeien’

Devyne Rensch heeft zich uitgelaten over de nieuwe Ajax-trainer Francesco Farioli. Volgens hem zit de Italiaan er kort op en laat hij er geen gras over groeien.

“Pre-season is altijd zwaar”, aldus Rensch, die vervolgens in Matchday ook wat vertelt over het dagschema. “Je hebt twee trainingen per dag en bent laat thuis. We zijn hard aan het werk. Meestal ben je op zulke dagen pas om 19.00 of 20.00 uur thuis, dus het zijn lange dagen.”

Ajax heeft dit seizoen een bijna een geheel nieuwe trainersstaf, waarbij de Italiaan Farioli de nieuwe hoofdtrainer is bij de recordkampioen. “Als je naar het Italiaanse elftal kijkt, zitten ze er echt kort op. Dat is met deze trainer ook. Hij laat er geen gras over groeien”, erkent Rensch.

Hij geeft echter toe dat dat misschien ook wel nodig is bij Ajax. “Er is nieuwe energie. Je ziet het ook gelijk aan al die andere spelers. Het is wel gelijk anders, maar goed anders”, besluit Rensch optimistisch.

Het bericht ‘Francesco Farioli laat er geen gras over groeien’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *