Cambuur RSS

CAMBUUR LEEUWARDEN!

‘Ajax wil zaken doen met Go Ahead Eagles’

Jeffrey de Lange is in beeld bij Ajax. Hier maakt het medium Voetbal International melding van. Hij moet naar Amsterdam komen wanneer Geronimo Rulli vertrekt. Hij zou dan de concurrentie moeten aan gaan met Diant Ramaj.

Ramaj lijkt ook onder de nieuwe trainer Francesco Farioli de eerste keus onder de lat te worden. Achter hem zitten momenteel nog Rulli, Jay Gorter en Remko Pasveer, die voor één seizoen gaat bijtekenen. Rulli is momenteel nog met de nationale ploeg van Argentinië actief op de Copa América en reist daarna door naar Parijs voor de Olympische Spelen.

Het is binnen Ajax duidelijk dat Rulli niet nog een jaar op de bank wil zitten. VI schetst dat dit financieel ook onlogisch is, waardoor het in de lijn der verwachting ligt dat de Argentijnse sluitpost weggaat. ‘In dat geval overweegt Ajax nog een nieuwe stand-in voor Ramaj te halen’, klinkt het. Onder meer De Lange, die een ijzersterk seizoen bij Go Ahead Eagles achter de rug heeft, is in beeld.

Het bericht ‘Ajax wil zaken doen met Go Ahead Eagles’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *