Cambuur RSS

CAMBUUR LEEUWARDEN!

‘Ajax meldt zich voor Nuno Tavares’

In de zoektocht naar versterking denkt Ajax aan Arsenal-back Nuno Tavares. Met dit nieuws pakt het meidum ‘Sky Sports’ uit.

Het medium meldt daarbij niet of het om een huurdeal of een permanente transfer gaat, maar het contract van Tavares loopt tot medio 2025. Momenteel staan er met Borna Sosa, Owen Wijndal en Youri Baas drie linksbacks onder contract bij Ajax. Daarnaast kunnen Jorrel Hato, Devyne Rensch en Gastón Ávila ook als linksachter spelen.

Tavares is 24 jaar, linksback en voormalig international van Portugal Onder 21. Hij staat sinds 2021 onder contract bij Arsenal en heeft daar nog een contract voor één jaar. The Gunners verhuurden de verdediger in het seizoen 2022/23 aan Olympique Marseille, waarvoor hij 39 wedstrijden speelde. Daarin wist hij zes keer te scoren. Afgelopen seizoen werd Tavares verhuurd aan Nottingham Forest. Daar kwam hij twaalf keer in actie. Nu is de linksachter weer teruggekeerd bij Arsenal.

Het bericht ‘Ajax meldt zich voor Nuno Tavares’ verscheen eerst op Voetbalnotering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *