Cambuur RSS

CAMBUUR LEEUWARDEN!

Grootmacht is ‘verliefd’ op Feyenoorder

Een nieuwe optie voor Feyenoord-sterkhouder Lutsharel Geertruida. Het Franse Paris Saint-germain overweegt namelijk om deze zomer voor hem toe te slaan als de vervanger van Achraf Hakimi.

‘PSG is verliefd op Lutsharel Geertruida’, kopt Foot Mercato. De Parijzenaren zijn op zoek naar een verdediger, die zowel centraal als op rechtsback uit de voeten kan. Geertruida voldoet aan dat profiel. Geschetst wordt dat op Marquinhos en Lucas Hernández na alle verdedigers kunnen gaan vertrekken bij PSG. De Oranje-international staat dan ook serieus op het lijstje van de Franse kampioen.

Geertruida speelde zich eerder al in de kijker van Liverpool, Bayern München en RB Leipzig. Hij ligt bij Feyenoord nog vast tot medio 2025, waardoor de Rotterdammers niet meer de hoofdprijs kunnen vragen. Het Franse medium vermoedt dat Geertruida zo’n twintig miljoen euro moet kosten. PSG is naar verluidt bereid dat bedrag te verhogen.

Het bericht Grootmacht is ‘verliefd’ op Feyenoorder verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *